Předvánoční víkend 2015

Poslední víkend před vánoci byl na závody celkem našlapaný. Část našich střelců jela v sobotu do České Lípy, část na poslední kolo Duklácké ligy, pistolníci zkoušeli své štěstí v Sezemicích v sobotu a v neděli SSK Sezemice mělo naplánovanou druhou půl závodu pro puškaře. Výsledky budeme průběžně doplňovat,nemám je všechny k dispozici.

V Sezemicích Miloš konečně protrhnul trému a dal své oblíbené pětikilo (502), Miloši, teď už jen líp. Mně se nedařilo (483), ale znáte to – poučení z krizového vývoje je občas také potřeba.

Na Dukle v Plzni se štěstí na naše střelce usmívalo, Barča Hájková konečně posunula osobáček a rovnou na 295 > na elektronice super, Barčo gratulace. Jirka Mejda postoupil do finále z pátého místa, které obhájil – také gratulace. Nedařilo se bohužel Lukášovi, ale i to se stane.

Neděle v Sezemicích proběhla ve znamení vydýchaného vzduchu a nevolností. Jirka Mejda musel vzdát, Barča Neumannová svůj boj vybojovala. V dospělácích dal Vašek Šmíd 591,4, takže se mu moc nedařilo, obsadil až 7 místo. V dorostu svůj tah na bránu prokázala Barča, i přes nevolnost dala 402,2, čímž vybojovala třetí místo. Gratulace. Další střelci pak Kačka Skalová (392,2 – desátá), Matěj Zmátlo (389,9 – jedenáctý) a Jirka From (385,5 – třináctý) rozhodně neudělali ostudu.

Máme za sebou poslední závodní víkend v roce 2015, proto mi dovolte, abych Vám popřál mnoho úspěchů (nejen) ve střeleckém i osobním životě, ale také mnoho štěstí a pevné zdraví, to vše ve vyvážené míře.

Nezapomeňte, na Titanicu byli všichni zdraví, ale to štěstíčko jim trochu chybělo. 🙂