3. kolo Liberecké ligy

Den po Mikuláši jsme absolvovali 3. kolo Liberecké ligy. Jako obvykle závodem vládla dobrá nálada, kterou umocňovala výborná organizace a skvělý bufet, cateringový tým Liberce má dlouhodobě jedničku.

Výsledky byly docela slušné. Kulíšek Denisa v kategorii dvanáctek potvrdila hlad po dobrých výsledcích (298, 4. místo), snad už konečně protrhne smůlu a dá tříkilo. Ve čtrnáctkách se moc nedařilo Lukášovi (298, 6.místo), jsme zvyklí na víc. Jirka s nástřelem 295 byl až dvacátý, pravděpodobně se pere se stojkovými návyky. Stejně tam nemůže překonat magickou hranici Barča, která standardně dává 292, takže: „Barčo, PÓJĎĎĎ“.  Stojky do 16 let si dobře vodí Barča (404,6), kde s druhým místem tentokrát nedosáhla na Karolínu Brabcovou z Manušic. Na záda jí z našeho klubu funí Katka z 5. místa (394,9). Za kluky nás reprezentoval Matěj, který pohodlně kontroloval ze 7. místa (390,7). Trochu jim odskočil až na dvanácté místo Lukáš s 368,8, bude ještě muset zamakat. No a nakonec se ode dna odlepil i Jirka, který nastřílel sice jen 296,3 (16. místo a dva střelci za ním), ale začíná a oproti minulému kolu se mohutně posunul ve výkonu.

Chlapi sobě, aneb v kategorii mužů na nás opět v dobrém světle ukázal Vašek s 3. místem (minulé kolo vyhrál). Ze 7. místa mu asistoval Bob (574,3) a záda jim kryl Davča (564,0) z 12. místa. Hoši, na to jak málo trénujete super.

Kapitolou sami pro sebe jsme my pistolníci, kde se ode dna konečně odlepuje Miloš a výsledky jdou nahoru.

Komplet výsledky ZDE.