Liberecká liga, 1. kolo – 25. října 2015

Hned po hektických závodech pořádaných naším klubem o den dříve, se torzo členů a doprovodu vydalo do Liberce na 1. kolo Liberecké vzduchovkové ligy.

Novým osobákem se blýskla Denisa Vadinská (297 bodů). Stejným výsledkem se prezentoval i Lukáš Novotný, ale od toho jsme čekali více. Na svůj osobák a výborný sobotní výkon 402,8 navázala Bára Neumannová nástřelem 401,1 body. Podobným výsledkem 397,5, a pokud si dobře pamatuji i novým osobákem, se prezentovala Kačka Skalová.

Závěrem mi dovolte popsat svůj pocit z prvního absolvovaného závodu vzduchová pistole 60 ran. Ač jsem si myslel, že nebudu nervozní, byl jsem. Spousta ran do nástřelu, abych se trochu zbavil nervozity. Prvních 30 závodních ran bylo hrozných, spousta odložených ran. A když jsem si už myslel, že jsem se nervozity zbavil, bouchnul jsem si tam krásnou nulu! Nakonec jsem to nějak dostřílel. Výsledných 510 bodů s jednou nulou! Ale to není až tak důležité. Hlavně jsem si splnil předsevzetí, že začnu a že neskončím poslední. Na druhou stranu. mám velký prostor ke zlepšení. Zároveň mám teď jasnou představu, jak se naši svěřenci cítí.

Tak Jirko, doufám, že tvoje premiéra bude co nejdříve 🙂