Malá cena medvědů – MCM2015 – výsledky

Dovolte mi za sebe shrnout závody, které prověřily naši akčnost a chuť něco dělat. Hodiny a hodiny příprav, které každý, kdo něco pořádal, zná, pak vydaly své plody. Při trochu hektické stavbě stěn, kde nás tlačil čas, jsme museli vydat maximum. Velmi jsem ocenil pomoc naší omladiny, kde si kluci opravdu hrábli, a ještě měli druhý den závodit, proběhlo všechno na jedničku. V průběhu závodu nás trošku trápily posuvy, ale opět díky omladině (Libore ;-)) se dařilo relativně rychle chyby odstraňovat. Bohužel trochu chyběly zkušenosti, nicméně nadšení to snad trochu napravilo, příště vyrazíme na zkušenou 🙂 . Po závodu nás čekalo rozložení a převoz stěn zpátky a znovu se naši kluci vyšponovali k maximálnímu výkonu. Tímto bych také rád poděkoval všem, kteří nás v tom nenechali a přiložili ruce k dílu.

Snad tedy odjížděli všichni spokojeni, protože se nám podařily zorganizovat nejen závody, ale i setkání lidí dobré vůle se stejnými zálibami.

Nakonec bych rád poděkoval členům našeho klubu, kteří se podíleli na organizaci a také Jirkovi Tulachovi a Jardovi Doležalovi za pomoc a půjčení materiálu, bez kterého by takové závody nešly vůbec zrealizovat. V neposlední řadě také za konstruktivní připomínky a triky, aby příští závody mohly být ještě lepší.

Během závodu nebylo vědomě ublíženo žádnému člověku nebo zvířeti a veškerá stébla trávy, která jsme ohnuli se během několika hodin narovnala. Bohužel nás také nenavštívili méďové, kteří se na šatně číslo pět začali ukládat k zimnímu spánku.

Za sebe tedy děkuji všem, kteří se podíleli na závodě i třeba jen tím, že měli dobrou náladu a usmáli se. Díky

Jirka

Výsledky jsou dvojí, na desetiny i bez.

Konečné výsledky Malé ceny medvědů 2015

Konečná verze startovky k 22.10.2015