Potkali se u Kolína – 26. – 27. září 2015

Fotky ze závodu.

Potkali se u Kolína 2015 – výsledky

Asi jsme se modlili dobře a ten „nahoře“ byl na nás shovívavý, protože nám seslal nádherné podzimní babí léto. To samozřejmě přispělo k výborné atmosféře našeho závodu pořádaném na střelnici SSK BOHEMIA Poděbrady, který byl zároveň Mistrovstvím Středočeského kraje. Další zajímavostí i byl netradiční závod družstev, které byly složeny z velkého a malého medvěda, resp. mužem/juniorem a dorostencem. K pohodové atmosféře opět přispěli naši dva maskoti, kteří se s příchozími pozdravili, některým i „zkontrolovali“ zbraně.

A jak to z pohledu našeho klubu nakonec dopadlo? V disciplíně SM 60 ran vleže a v kategorii dorostu zvítězil Filip Nepejchal s nástřelem 592 body. Zároveň se stal mistrem Středočeského kraje. Na třetím místě skončila Kateřina Paprocká s nástřelem 583 body. Na osmém místě skončil Lukáš Novotný s 576 body, který mohl litovat nepovedené poslední položky, čímž se připravil o lepší výsledek a umístění v jednotlivcích i družstvech. Kačka Skalová s 571 bodem skončila třináctá a Denisa Vadinská s 560 body na 25. místě. Závod se moc nepovedl Matějovi Zmátlovi, který skončil na 27. místě za 558 bodů a Jirkovi Mejdovi s 544 body na 37. místě.

V neobvyklých družstvech se prosadili a zvítězili Ticháčci (Radek Tichý a Radek Tichý ml.) s celkovým nástřelem 1165, následoval Brum Brum (Zdeněk Jeřábek a Filip Nepejchal) s 1163 body a na třetím místě Přezletice „A“ (Adam Karkulín a Martin Šír) s 1161 bodem.

V neděli pokračoval závod dvěma směnami SM/LM 3×20 ran. V kategorii dorostu opět zvítězil a mistrem Středočeského kraje se stal Filip s 578 body. Další dva naši střelci už tolik neuspěli, a ani se moc nepřiblížili ke svým standardním výsledkům. Matěj s 509 body skončil na 13. místě, ihned za ním Kačka s 508 body.

Pokud bychom měli nějak zhodnotit náš závod, tak doufáme, že se všem zúčastněným líbil. Každopádně chceme touto cestou za náš SSK poděkovat všem střelcům, že nám nestřelili medvědy, trenérům a rodičům za zvládnutí svých svěřenců bez pedagogického selhání a Vám všem dohromady za hojnou účast a bezproblémový průběh závodu. Věříme, že originální plakety, perníčky i „mastné“ ceny přitáhnout příští rok tolik střelců jako letos. A pokud se to občas někde trochu zadrhlo, tak se omlouváme.

Zvláštní poděkování pak patří SSK BOHEMIA Poděbrady v čele s prezidentem klubu Jaroslavem Doležalem, na jejichž střelnici nám bylo umožněno uspořádat již druhý ročník tohoto závodu a který rovněž pomohl s jeho přípravou a organizací. Dále děkujeme i Středočeskému krajskému sdružení za důvěru, se kterou náš závod spojilo s Mistrovstvím středočeského kraje a poskytlo rozhodčí, no a rovněž firmě SKALA ELEKTRO PROJEKT, která věnovala část cen pro soutěžící.

 

DSCF3111DSCF3142 DSCF3154 DSCF3226 DSCF3354 DSCF3359 DSCF3366 DSCF3486 DSCF3552 DSCF3557