Podzimní cena Přezletic – 5. září 2015

Po vlně veder se již za příjemného počasí konala Podzimní cena Přezletic.

Při neúčasti Filipa si první místo ve sloučené kategorii mladšího dorostu dívek i chlapců vystřílel, trochu překvapivě, náš střelec Lukáš Novotný s 574 body, který využil příjemného světla ve druhé směně. Devátý skončil s 566 body Matěj Zmátlo, který bohužel doplatil na stísněné prostory stavů, které byly umístěny v pistolové části střeliště. Stejný osud potkal i Jiřího Mejdu, který s 551 bodem skončil na 20. místem. Kačka Skalová dala 564 body a dosáhla na 12. místo. Denisa Vadinská, která startovala s handicapem (přehnala kondiční trénink na běžícím pásu :-), vystřílela 554 body a skončila 18. V kategorii staršího dorostu zvítězila Kateřina Paprocká s 579 body. V kategorii mužů závod zcela nevyšel Miloši Paprockému, který si vystřílel 536 bodu a 19. místo.

Matěj a Kačka si ještě dali nášup v podobě třípolohového závodu 3×20 ran. Ve sloučené kategorii mladšího dorostu Kačka s 530 body skončila na 4. místě, Matěj v závěsu s 527 body na místě pátém.

Škoda jen, že se organizátoři snažili do prostoru pistolové části střeliště „nacpat“ tři střelce, kde je místo spíše pro dva střelce. Ti, kteří na těchto stavech startovali, mohli se právem cítit poškozeni. Ale dle sdělení organizátorů budou v příštích závodech startovat již jen dva střelci.

A příští týden Mistrovství ČR! Přejeme všem hodně štěstí.