Poslední závody před republikou

Jako obvykle dopisuji souhrn posledních závodů před vrcholem sezóny na poslední chvíli. No, co se dá dělat. Pokud to nepřevezme pilnější, lepší to nebude.

Manušice, 31. srpna 2024

V sobotu se střílely disciplíny LM/SM 60 ran vleže v rámci závodu Memoriál G. a L. Kůrkových. Čtvrtým místem mezi juniorkami a nástřelem 577 bodů se prezentovala Aneta Hepalová. Zdatně jí výkonem 574 bodů sekundoval Michal Kuchyňa, kterému to ale stačilo až na třinácté místo v dorostu.  Výkonem 559 bodů je doplnila Tereza Hamouzová opět mezi dorostem.

Memoriál G. a L. Kůrkových – Aneta Hepalová, 4. místo SM60 juniorky

Druhým sobotním závodem byly polohové disciplíny SM/LM 3×20 ran v rámci závodu GP Česká Lípa. Aneta Hepalová si oproti SM60 o jedno místo polepšila a skončila třetí za výkon 564 body. Osobákem 531 bod se prezentoval Michal Kuchyňa v dorostu, Terce Hamouzové se závod naopak moc nepovedl.

VL Memoriálu G. a L. Kůrkových, GP České Lípy

Nové Lesy, 1. září 2024

V rámci závodu Velká cena Novoles se opět střílely obě disciplíny. Velký úspěch si odnesl Michal Kuchyňa, který zvítězil v disciplíně SM60 v kategorii dorostu za nástřel 577 bodů.

VC Novoles – Michal Kuchyňa, 1. místo, SM60, dorost

Výborně se prezentovala naše nejmladší Eliška Hrubá, která si dala osobák 521 bod. Pokud pojede nahoru, jak prozatím, tak Matěj Malý bude mít co dělat, aby jí přestřílel 🙂 Ten dal na jeho poměry a zkušenost pouze 538 bodů.

Třetí místo v disciplíně SM/LM3x20 ve sloučené kategorii obsadil Michal Kuchyňa třetí místo za nástřel 528 bodů. Myslím, že se tento víkend zapíše velkým písmem do svého střeleckého deníčku!

VC Novoles – Michal Kuchyňa, 3. místo, SM3x20, sloučená kategorie

VL VC Novoles

Dvory, 14. září 2024

Ve Dvorech se pořádal závod Memoriál Františka Myšky. Střílela se pouze disciplína LM/SM60 ran. S ohledem na blízkost i srdeční záležitost k jednomu bývalému činovníku jsme se zúčastnili v hojném počtu. Ve sloučené kategorii dorostu a žen, juniorek zvítězila Eliška Svobodová pěkným výkonem 587 bodů, druhé místo bral Michal Kuchyňa s 580 body. Terka Hamouzová na nepopulárním čtvrtém místě s 574 body. Od třetího místa jí dělila horší pátá položka. Matěj Malý vystřílel 545 bodů.

VL Memoriálu Františka Myšky