Krajský přebor JČ kraje – 9. 5. 2015

V trochu jiném složení než o den dříve, opět formace tří střelců a dvou členů doprovodu se vydala 9. května 2015 na jih Čech, aby se zúčastnila závodu Krajský přebor JČ kraje. Na místě nás očekávala i čtvrtá střelkyně do party včetně doprovodu (ahoj Dášo:-).

Hlavním důvodem bylo, aby si někteří střelci vyzkoušeli místní 50 m střelnici, na které se bude konat první kolo poháru ČPTM. Nejlépe z dorostenců dopadl Matěj Zmátlo s výborným výsledkem 576 bodů, obsadil celkově pěkné 4. místo. Je vidět, že mu nová hlaveň svědčí a doufejme, že opětovně našel jistotu a dokáže ji prodat i na dalších závodech.

Ostatním dvěma střelcům se tolik nedařilo, ale úplný propadák to nebyl. Lukáš Novotný dal 553 body a obsadil 11. místo, v závěsu na 12. místě skončila Barbora Neumanová s 549 body.

Další šichtu si ihned po ležáku naordinovali Matěj Zmátlo a Barbora Neumanová, kteří ještě absolvovali závod standardní malorážka 3 x 20 ran. Nutno podotknout, že pro Báru to byl první závod, pro Matěje teprve třetí. Bára si vystřílela základ pro další zlepšování 480 bodů, Matěj si zatím osobáček nevylepšil a dal 506 bodů.

No, a to nejlepší na závěr. Mezi muži zvítězil Václav Šmíd, náš čtvrtý střelec do party, skvělým nástřelem 592 body.